Диспетчерська служба (цілодобово) (04597) 62-8-28

      Абонентський відділ (04597) 62-8-33, (067) 219-84-80

НОВИНИ

Відключення за борги

Споживачі, які не сплачували за спожиті послуги понад три місяці, автоматично потрапляють до переліку боржників, з якими підприємство працюватиме у судовому порядку (а стягнення боргів у судовому порядку додає на боржника додаткових грошових навантажень у вигляді судових зборів).

Нагадаємо, що в разі неможливості погашення заборгованості в повному обсязі – можна укласти договір реструктуризації. А якщо оплата за комунальні послуги перебільшує 15% частку від сукупного доходу сім’ї – можна отримати субсидію.

Якщо абоненти продовжують накопичувати борг – Ірпіньводоканал вимушений застосовувати радикальні міри та обмежувати послугу водовідведення (за допомоги спеціального пристрою боржнику обмежують можливість користування каналізацією без доступу у квартиру та без негативних наслідків для інших мешканців будинку, які вчасно розраховуються за надані послуги).

Відновлення послуги відбудеться тільки після оплати боргу та робіт з підключення, згідно технології, вартість якої:

  • в комунальному секторі, водопостачання – 300,00 грн., водовідведення – 700,00 грн.
  • в приватному секторі, водопостачання – 300,00 грн., водовідведення – 250,00 грн. (за можливі додаткові роботи (сварка і т.д.) оплата додаткова).

У разі відключення абонента від водопровідних та каналізаційних мереж за абонентську заборгованість для підключення необхідно особисто прийти до Абонентського відділу «Ірпіньводоканал» за адресою: м. Ірпінь, вул. Соборна 1-А, та виконати звірку розрахунків, отримати рахунок на оплату за роботи по відключенню-підключенню.

Для цього необхідні документи (оригінали та копії):
1. Заява від абонента на підключення – відключення.
2. Квитанції про сплату заборгованості та за роботи по відключенню-підключенню.
3. Довідка про виконання технічних умов для підключення об’єкта до міських мереж водопроводу та каналізації.

Телефони абонентського відділу: (04597) 62-833, (067) 219-84-80