Диспетчерська служба (цілодобово) (04597) 62-8-28

      Абонентський відділ (04597) 62-8-33, (067) 219-84-80

НОВИНИ

У нас тепер новий керівник!

Артур Загодіренко працює в житлово-комунальній сфері Ірпеня з 2009 року. Починав цей шлях у відділі ЖКГ виконавчого комітету міської ради. У 2011 році став заступником начальника, а через три роки – начальником відділу. У жовтні 2016 року перейшов на роботу в комунально-побутове підприємство «Теплоенергопостач» на посаду заступника директора з економічних та інвестиційних питань. У лютому 2018 році очолив це підприємство.

Місяць тому Артур Загодіренко був призначений першим заступником начальника «Ірпіньводоканалу».

Шановний Артур Олегович!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на відповідальну посаду – Начальника Комунального підприємства «Ірпіньводоканал»
Щиро бажаємо Вам конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності, хай буде міцне здоров`я, натхненна думка й добрі почуття.
Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!
З повагою, колектив КП «Ірпіньводоканал»